make-up

Vind je het leuk om met je vriendinnen een workshop te boeken. Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Ik neem graag contact met je op, om een en ander te bespreken.

Make-up Workshops

Weet je eigenlijk ook niet goed wat je precies moet doen met make-up? Vraag je je ook af welke kleur lipstick, welke kleur oogschaduw jou het mooist zullen staan? Misschien is de make-up workshop dan een goed idee. Je zult niet naar huis gaan met een dikke laag make-up op je gezicht, wel met een mooie, natuurlijke look.

Wat kun je verwachten?

10 stappen plan

Eerst ga ik een huid- haar- een ooganalyse doen om zo te kijken welke kleuren jou het mooist zullen staan. Daarna gaan we aan de slag. Je gaat het zelf aanbrengen, om zo zelf ook aan de slag te kunnen gaan als je weer thuis bent. Ik ga je uitleggen hoe en waar je het aan moet brengen.

Na afloop zal ik het 10 stappen plan aan je meegeven. De make-up welke ik gebruik tijdens de workshop zijn van Art of Image; ze zijn dierenproef vrij, prima voor de gevoelige huid en mooi en natuurlijk. Natuurlijk ben je nergens toe verplicht in aankoop van producten.

zonder make-up

Zonder make-up

met make-up

Met make-up

kleuradvies

Met make-up en de juiste kleuren

2018 Copyright Truecolors Personal Styling | Design By Not a Parrot

Facebook
Instagram